Werkwijze behandeling via email

De werkwijze is eigenlijk vrij eenvoudig:

Wanneer je geinteresseerd bent in behandeling via email, stuur mij dan een mailtje met je gegevens en een korte uitleg van je hulpvraag. Geef tevens aan voor welke behandeltermijn je zou willen kiezen (zie "kosten" voor een overzicht van de mogelijkheden).

Mocht het zo zijn dat ik denk niet in staat te zijn je op deze manier (via email) te kunnen helpen dan zal ik dat altijd kenbaar maken en uitleggen.

Denk ik jou wel te kunnen helpen met de behandeling via email dan krijg je van mij een uitgebreide vragenlijst toegestuurd waarin allerlei zaken aan bod komen die van belang zijn voor de behandeling van jou specifieke hulpvraag. Tevens krijg je een factuur van de door jou gekozen behandeltermijn. Zodra je deze factuur hebt voldaan en ik de vragenlijst heb ontvangen start de behandeling (en dus ook de termijn die je hebt gekozen).

Vanaf dan kun je zo vaak en wanneer je maar wilt gaan mailen met je vragen, problemen of om gewoon je verhaal te doen. Je bent vrij om te mailen wat je wilt, schroom je dus niet om vragen te stellen of advies te vragen. Vragen staat immers vrij.

Het is van groot belang dat je in je mails eerlijk en open bent over het geen er speelt. Alleen dan kan ik je helpen en is het resultaat optimaal.

Afhankelijk van de behandeltermijn/soort die je hebt gekozen krijg je van mij een x aantal reacties per week op je mail met daarin tips, adviezen, handvaten e.d. Ook kan het zijn dat ik je opdrachten geef die je zouden kunnen helpen bij je hulpvraag.

Uiteindelijk moet dit proces leiden tot het verdwijnen van je hulpvraag, maar houdt goed in je achterhoofd dat net als bij reguliere therapie JIJ degene bent die het werk doet en moet doen en ik er alleen maar ben om je hierbij te helpen en te ondersteunen.

Belangrijk: je emails worden direct na ontvangst verwijderd van internet en opgeslagen in een bestand op mijn computer. Ze worden beveiligd met een wachtwoord en alleen ik kan ze lezen.
Hiermee wordt je privacy zo veel mogelijk gewaarborgd.